Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Zoeken
 

Pedicure

Pedicure

Basis pedicure

Voorafgaand aan de behandeling wordt een voetonderzoek (screening) gedaan en worden er indien nodig blauwdrukken van de voet(en) gemaakt om eventuele problemen en/of afwijkingen vast te stellen.

De behandeling bestaat uit: knippen van nagels, verzorgen van nagel en nagelomgeving, verwijderen van eelt en likdoorns en behandelen van kloven, ingroeiende nagels, schimmel (kalknagels).

Uitgebreidere pedicure

Ook kun je kiezen voor een uitgebreide luxe behandeling: de basis behandeling plus een heerlijk voetenbad en voetenscrub om de huid van de voeten extra te hydrateren.

Cosmetische pedicure

Een cosmetische voetverzorging bestaat uit: reinigen van voeten, knippen, fraisen en vijlen van nagels, scrubben van voeten en onderbenen, in het masker zetten van voeten en onderbenen, inmasseren van voeten met een verzorgende créme en eventueel lakken van teennagels.

Spa pedicure

Spa pedicure houdt in: aromatische voetenbad, knippen van nagels, verzorgen van nagels en nagelomgeving, verwijderen van eelt en likdoorns (eeltpit/eksteroog), behandelen van kloven, ingroeiende nagels en schimmelnagels (kalknagels).

Ter afsluiting van de behandeling volgt een korte voetmassage met een voedende créme.