Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Zoeken
 

Ontspannende lichaamsmassage

Ontspannende lichaamsmassage

Ontspannende massage is een weldaad voor lichaam en geest, de energie stroomt beter door, zuurstof en voedingstoffen worden toegevoerd. Het werkt direct op de bloedcirculatie en zorgt voor afvoer van afvalstoffen. Hierdoor wordt het immuunsysteem geactiveerd. Stress en allerlei fysieke kwaaltjes kunnen verminderen. Er ontstaat harmonie tussen lichaam en geest en dit heeft een algemeen helende werking. Het zorgt ook voor een betere stofwisseling. Deze massage maakt je bewust van bepaalde lichamelijke signalen. Als je je regelmatig holistisch laat masseren, dan herken je de signalen sneller. Je merkt dat je bijvoorbeeld spanning vastzet in bepaalde spieren. Door er bewust naar te kijken, bij stil te staan en te voelen, merk je eerder dat je spanning vasthoudt en wat die spanning veroorzaakt. Je zelfkennis neemt toe.

Ontspannende rugmassage

Tijdens deze massage wordt er voornamelijk aandacht gegeven aan de vastzittende gebieden: nek, schouderbladen monnikskapspier en onderrug. Nek, schouder en rug zijn gebieden waar veel mensen spanningsklachten ervaren. Dit kan komen door een verkeerde houding, stress, oververmoeidheid.

Na deze massage ervaar je meer ruimte en lucht doordat blokkades in de spieren worden opgeheven en de spieren soepeler worden gemaakt.

Deze massage geeft verlichting en vermindert hoofdpijn- en migraineklachten.

Decolleté, schouders, hals, nek en gezicht worden gemasseerd met een massagecrème en

-olie.

Ontspannende hoofd- en halsmassage

Bij deze massage wordt er aandacht gegeven aan hoofd en hals. Deze behandeling vermindert stress en oververmoeidheid. Het stimuleert het afvoeren van afvalstoffen en verbetert de bloedcirculatie. Het is een heerlijke massage om even helemaal aan niets te hoeven denken. Deze massage geeft verlichting en vermindert hoofdpijn- en migraineklachten.

Voetmassage

Een voetmassage werkt door op het hele lichaam. Door bepaalde punten onder de voet te stimuleren kunnen er blokkades in het lichaam worden opgeheven. Hierdoor kan het lichaam zich makkelijker van afvalstoffen ontdoen en dat zorgt weer voor een betere stofwisseling.

Bloed- en lymfecirculatie worden gestimuleerd en energie kan weer vrij stromen.