Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Zoeken
 

Huidoneffenheden behandelen met blendmethode

Huidoneffenheden behandelen met blendmethode

Blend is het toedienen van wisselstroom door een minuscuul dun naaldje. Het naaldje wordt in de huid gebracht op de te behandelen oneffenheid.

Gerstekorrels, steelwratjes, dermatosis papulosa nigra (kleine bruinzwarte bultjes), kleine bloedvaatjes, couperose en rosacea kunnen op deze manier eenvoudig worden behandeld.

De huid is na de behandeling kwetsbaar.Vermijd, zeker de eerste 48 uur, zon, zonnebank en sauna, neem geen hete douche of warm bad en ga niet intensief sporten.

Gebruik een zonnebrandcrème met een hoge spf-factor.

Het is aan te raden de behandeling in het voor- of najaar te doen.

Steelwratjes

Steelwratjes komen vaak voor in het gezicht, op de hals en onder de oksels. Ze zijn daardoor ontsierend en/of irriterend. Steelwratjes zijn makkelijk en snel te verwijderen d.m.v. blendtherapie. Het steelwratje wordt doorgesneden met een dunne hete naald. Er kan na het verwijderen een klein korstje ontstaan dat na enkele dagen vanzelf afvalt.

Gerstekorrels

Gerstekorrels zijn veel voorkomende kleine cysten van de huid die vooral op een droge huid voorkomen, met name rond de ogen. Gerstekorrels zijn zeer oppervlakkige cysten, gevuld met hoornmassa(dode huidcellen). Vaak verdwijnen gerstekorrels spontaan. Gebeurt dit niet dan kan de gerstekorrel verwijderd worden d.m.v. blendtherapie.

Rosacea

Rosacea behandelingen worden uitgevoerd als blijvend verwijde bloedvaatjes voorkomen in combinatie met roodheid en puisten. Rosacea is eerst een vluchtige, maar op den duur een blijvende roodheid in het gezicht. Dit als gevolg van verwijdering van oppervlakkige huidbloedvaatjes. Zodra de ontstekingen niet meer op de voorgrond staan kunnen de bloedvaatjes behandeld worden d.m.v. blendtherapie.