Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Zoeken
 

Huidverbetering met Neoderma

Huidverbetering met Neoderma

De producten van Neoderma (nieuwe huid) zijn op basis van natuurlijke ingrediënten en dierproefvrij. Neoderma is voornamelijk bekend door de Bio- peelingbehandeling die huidproblemen tegen gaat, de huid verbetert en laat stralen. Naast de bekende Bio- Peeling biedt Neoderma een compleet assortiment van diverse gezichtsbehandelingen die de huid verbeteren, verjongen, herstellen en verzorgen. Denk aan het verminderen van rimpels, fijne lijntjes, acné, pigmentvlekken en ook het verbeteren van de vochtbalans. Voor blijvend resultaat is het essentieel om de Neoderma verzorgingsproducten ook thuis te gebruiken.

Apaline treatment Neoderma

Deze gezichtsbehandeling is ontwikkeld voor de gevoelige huid of huid met couperose of rosacea. De behandeling vermindert de roodheid van de huid (product histamine) door verbetering van de bloedcirculatie. Tevens heeft het een kalmerende en verjongende werking waarbij het natuurlijke afweersysteem en de huidstructuur worden versterkt.

 Hydration treatment Neoderma

Dit is een intensief hydraterende behandeling die zorgt voor een zachte verzorgde huid. De verzorgende formule gaat uitdroging tegen en vermindert de fijne lijntjes. De behandeling is toe te passen bij een extreem vochtarme huid, verslapte huid, verouderde huid, rimpels en fijne lijntjes.

Apaline treatment Neoderma

Deze gezichtsbehandeling helpt het zuurstofgehalte van de huid te verhogen en fijne lijntjes te verminderen. De behandeling is ideaal voor een vermoeide, verslapte of een slecht doorbloede huid.

Biopeeling treatment Neoderma

Deze Chinese kruidenpeeling is gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. De behandeling is geschikt voor alle huidtypen. Biopeeling zuivert de huid, stimuleert de productie van collageen en elastine, verbetert de weerstand, normaliseert alle huidfuncties, o.a. de productie van talg, verbetert de doorbloeding.

De behandeling is toe te passen bij acne en vette huid, pigment- en levervlekken, littekens, grove poriën, rimpels.

Biopeeling en Apaline treatment Neoderma

Deze gecombieerde gezichtsbehandeling vermindert de roodheid van de huid door verbetering van de bloedcirculatie. Tevens heeft het een kalmerende en verjongende werking waarbij het natuurlijke afweersysteem en de huidstructuur worden versterkt.

Deze behandeling is geschikt voor de gevoelige huid of huid met couperose of rosacea.

Biopeeling en Hydration treatment Neoderma

Deze gecombineerde gezichtsbehandeling zorgt voor een zachte verzorgde huid. De behandeling gaat uitdroging tegen en vermindert de fijne lijntjes.