Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Zoeken
 

Cupping massage

Cupping massage

Cupping massage is een langzame en ontspannende massage met gebruik van cups. Deze massage zorgt er voor dat het lichaam zichzelf ontgift, gecombineerd met deed tissue, Zweedse en lymfedrainage technieken, om ultieme genezing te bereiken in korte tijd.

Het is vergelijkbaar met de werking van (warme) compressen, maar heeft een veel beter effect en meer resultaat.

Het mechanisme trekt het bloed uit de slagaders naar de haarvaten. Het bloed keert dan via de aderen weer terug en wordt gereinigd en afgevoerd. De cups hebben geen irriterende werking op het gezicht of lichaam. Het geeft een lichte roodheid.

Hoe voelt cupping massage?

Clienten ervaren vaak tintelingen en diepe warmte tot lang na de behandeling. Op het zenuwstelsel heeft het een kalmerend effect en de clienten ervaren vaak een diepe ontspanning. Het behandelde gebied kan rood worden door de stimulatie. İn sommige

gevallen, waar de cup langer op een en dezelfde plek blijft, kan er een zeer diepe en geconcentreerde zgn. ‘Cup Kiss’ ontstaan. Het is een roodpaarsachtige verkleuring op

de huid. Het geeft een intense stagnatie van de lichaamsvloeistoffen en toxines in dat gebied.

Dit is geen blauwe plek. Het kan een paar uur tot een paar dagen duren voordat de plek verdwenen is.

Facial cupping zorgt voor een stimulerende werking van de huid en het onderliggende weefsel. Het verstevigt de huid en geeft de huid een gezonde glans.

Body cupping stimuleert de doorbloeding van de huid, verbetert de lymfecirculatie en voert gif en afvalstoffen af.